Tiksimies pie galda!

Kartupeļu daiviņas ar puraviem, šampinjoniem un garšaugiem

Tiek servēts priekš:
4 persona(-as)
Pagatavošanas laiks:
35 min.

Receptes skaidrojums

Sastāvdaļas
1 iepakojums Aviko "Pati Parts" kartupeļu daiviņas
200 g kūpināta speķa
200 g šampinjoni
2 puravi (baltā daļa tikai), 1 saišķis pētersīļu, sāls, pipari, un Provansas garšaugi
80 ml skābā krējuma ar 30% tauku saturu
100 g sviests
Pagatavošana:

Pagatavojiet kartupeļu daiviņas pēc norādēm uz iepakojuma

Sagriež kūpinātu speķi strēmelēs, apcep uz pannas. Sagriež puravus apm. 0,5 cm biezumā, sautē sviestā, pārkaisa ar sāli un pipariem, un pārlej ar nelielu daudzumu krējuma. Sautē uz pannas apm. 8-10 min. Pievieno bekonu un šampinjonu pusītes un sautē kopā apm. 6 min.

Smalki sagriež pētersīļus. Sautējumam pievieno kartupeļu daiviņas un pārējās sastāvdaļas. Nobeigumā pārkaisa ar Provansas garšaugiem.

Bon Voyage!

Esi gatavs ceļojumam? Nenokāvē! Piedalies Aviko loterijā un laimē fantastiskas balvas!

Mamma Mia! Mammas Frī!

Dabīga garša! Ar miziņu! Līdzīgs īstam "mājas" produktam. Tādi ir jaunie Aviko frī kartuepļi "Mammas Frī". Uzklikšķini un uzzini vairāk!

Kas jauns?

BON VOYAGE loterijā!

Piedalies Aviko loterijā no 16/10 līdz 17/12 un laimē eksotisko ceļojumu 2 personām!