Tiksimies pie galda!

Kartupeļu bumbiņas ar spinātu salātiem

Tiek servēts priekš:
3 persona(-as)
Pagatavošanas laiks:
20 min.

Receptes skaidrojums

Sastāvdaļas
1 iepakojums Aviko kartupeļu bumbiņas
300 g svaigu spinātu, 100 g šampinjonu, 2 šalotes vai 1 sīpols
2 ēdamkarotes sasmalcinātu mandeļu
6 bekona šķēles
1 tējkarote sinepju, 1 ēdamkarote medus un 1 tējkarote cukura, 1 ēdamkarote vīna etiķis, citrons
Pagatavošana:

Pagatavojiet kartupeļu bumbiņas pēc norādēm uz iepakojuma

Nomazgā un nosusina spinātus. Saplēš spinātus gabaliņos. Sagriež šampinjonus biezākās šķēlēs. Smalki sakapā šalotes vai sīpolu. Sagriež bekonu strēmelēs un sautē uz pannas. Sajauc kopā salātu traukā spinātus, mandeles, šampinjonus, sīpolus, un bekonu. Sagatavo mērci atsevišķā traukā: sajauc sinepes ar medu, etiķi, un pusi citronu sulas. Pārlej salātus ar mērci. Garnē ar atlikušajām citrona šķēlītēm. Pasniedz ar ceptām kartupeļu bumbiņām.

Bon Voyage!

Esi gatavs ceļojumam? Nenokāvē! Piedalies Aviko loterijā un laimē fantastiskas balvas!

Mamma Mia! Mammas Frī!

Dabīga garša! Ar miziņu! Līdzīgs īstam "mājas" produktam. Tādi ir jaunie Aviko frī kartuepļi "Mammas Frī". Uzklikšķini un uzzini vairāk!

Kas jauns?

BON VOYAGE loterijā!

Piedalies Aviko loterijā no 16/10 līdz 17/12 un laimē eksotisko ceļojumu 2 personām!